De când îl au primar pe Nicolae Robu, timişorenii au lăsat-o mai moale cu “Banatu-i fruncea”

Nivelul de ţanţoşenie din Banat a scăzut drastic în vestul ţării în ultimele 6 luni, conform unui raport făcut public de Institutul Naţional de Statistică. De la o medie de 1,5 kilobanaţi acesta a scăzut, în unele cartiere din Timişoara, până la cota critică de 0,7 kilobanaţi, cifre care transformă timişorenii în lăudăroşi de rând, de nivelul braşovenilor sau al clujenilor.

Se pare că toate li se trag de la primarul Nicolae Robu, care a demonstrat că poate fi mai năzdrăvan ca Pinalti şi Radu Mazăre la un loc. “Când mă întreabă lumea de unde sunt, dacă le spun că-s din Timişoara mă întreabă dacă nu cumva e oraşul ăla unde primarul a cumpărat palmieri ca clownul de Mazăre de la Constanţa. Aşa că, să nu mă fac de căcat, spun că sunt din Caracal”, povesteşte Oigăn Sârb, un timişorean afectat de scăderea gradului de ţanţoşenie din oraş.

Timişorenii sunt îngrijoraţi că primarul mai are timp suficient să-i facă de băcănie. “Cel puţin trei ani de-acum încolo are timp să facă fântâni muzicale colorate, să vopsească băncile în tricolor sau să pretindă în continuare că AC Recaş e, de fapt, Poli Timişoara. Mai grav, în 2016 s-ar putea să-l votăm din nou, Ciuhandu a stat 16 ani primar fără nici un motiv anume”, se plâng timişorenii.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

12 iunie 2013 07:04

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult