Dacă până acum nefutuții Capitalei erau loviți de incertitudine când erau întrebați cu cine vor vota la primărie, de ceva vreme încoace planează ditamai certitudinea asupra lor: toți, dar absolut toți spun că vor vota cu Vlad Voiculescu. Acesta este efectul deciziei lui Vlad Voiculescu de a-și face reclamă pe celebrul site de nefutuți Tinder. 

voiculescu_tinder.jpg ”Este pentru prima oară când un politician cât de cât relevant se adresează direct nefutuților”, apreciază reputatul politolog Decebal Popescu. ”Iar pentru un nefutut un astfel de gest contează. Orice băgare în seamă a unui nefutut generează o transfigurare halucinantă, nefututul ăla devine necondiționat fanul tău numărul 1. Sau votantul tău numărul 1, în acest caz.”

Totuși, decizia lui Vlad Voiculescu de a-și face reclamă pe Tinder nu e întru-totul inspirată. ”Da, e adevărat că-ți fidelizează nefutuții”, apreciază același Decebal Popescu, ”dar problema e că nefutuții ăștia nu te vor promova mai departe apropiaților lor. Pentru că, bineînțeles, prea puțini nefutuți vor să recunoască că folosesc Tinder. Dar altfel, campania lui Vlad Voiculescu chiar e inspirată.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 18.02.2020 20:33 Politic

National Cinematografic