Unul dintre politicienii milogi și lipsiți de demnitate ai României, dar totodată omul numărul doi în stat, Călin Popescu Tăriceanu, pur și simplu nu poate renunța la rolul de lacheu al lui Victor Ponta. Deși acesta din urmă nu mai este premier, Tăriceanu nu uită cine l-a făcut președinte al Senatului și a acceptat să meargă pe motocicletă ca antemergător pentru Ponta.

tariceanu_antemergator.jpg Iar acesta este doar unul din serviciile pe care le prestează Tăriceanu. Pentru că tot el este și cel care îl pupă în cur pe Ponta în momentele – rare, ce-i drept –  în care Mihai Gâdea sau Mircea Badea sunt ocupați cu alte cururi sau sunt deprimați și nu pot presta eficient între bucile lui Ponta.

Lipsa de demnitate a lui Tăriceanu nu se oprește aici. Președintele Senatului lucrează ca antemergător pe motocicletă și pentru Gabriel Oprea, dar doar part time, pentru că i-ar fi imposibil să-l însoțească pe Oprea de 174 de ori pe zi. Uneori Tăriceanu mai face și câte-un ciubuc, făcând pe antemergătorul pentru diverși vecini. Cât despre plată, o preferă, evident, în lături și căcat.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 11.11.2015 12:38 Politic

National Cinematografic