De când nu mai are coloană oficială, Ponta îl folosește ca antemergător pe Tăriceanu pe motocicletă

Unul dintre politicienii milogi și lipsiți de demnitate ai României, dar totodată omul numărul doi în stat, Călin Popescu Tăriceanu, pur și simplu nu poate renunța la rolul de lacheu al lui Victor Ponta. Deși acesta din urmă nu mai este premier, Tăriceanu nu uită cine l-a făcut președinte al Senatului și a acceptat să meargă pe motocicletă ca antemergător pentru Ponta.

Iar acesta este doar unul din serviciile pe care le prestează Tăriceanu. Pentru că tot el este și cel care îl pupă în cur pe Ponta în momentele – rare, ce-i drept – în care Mihai Gâdea sau Mircea Badea sunt ocupați cu alte cururi sau sunt deprimați și nu pot presta eficient între bucile lui Ponta.

Lipsa de demnitate a lui Tăriceanu nu se oprește aici. Președintele Senatului lucrează ca antemergător pe motocicletă și pentru Gabriel Oprea, dar doar part time, pentru că i-ar fi imposibil să-l însoțească pe Oprea de 174 de ori pe zi. Uneori Tăriceanu mai face și câte-un ciubuc, făcând pe antemergătorul pentru diverși vecini. Cât despre plată, o preferă, evident, în lături și căcat.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
11 noiembrie 2015 10:38
Citește mai mult despre: coloana oficiala Oprea Ponta tariceanu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult