Imediat după ce a recunoscut că strămoşii lui erau italieni, premierul Victor Ponta a scăzut drastic în sondajele pentru prezidenţiale, românii preferându-l pe Iohannis, care măcar e neamţ şi face treabă. “Acum îmi explic de ce mereu când îl vedeam pe Ponta aveam senzaţia că îl văd pe Răducioiu când se întorsese din Italia şi nu mai ştia limba română”, spune Decebal Popescu, român participant la sondaj.ponta_la_guvern.jpg

“Dacă tot nu e niciunul român, ce să facem? Îl votăm pe neamţ, că e mai muncitor. Italienii sunt mafioţi. Alegem răul cel mai mic. Că doar n-o să-l votăm pe ungurul de Kelemen!”, a mai declarat Decebal Popescu.

În ce priveşte strict opţiunea din turul doi, votul maghiarilor se va îndrepta tot spre Klaus Iohannis: “Noi avem vecini saşi, nu macaronari ca Ponta”, susţine Rétard Karoly, secui din Harghita.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Friday, 25.07.2014 16:40 Politic

National Cinematografic