Prezența penibilă la protestul de susținere a guvernului organizat de pesediști, de doar puţin peste o mie de persoane, are o explicație cât se poate de simplă: de organizarea protestului s-a ocupat un pesedist și cum acesta nu și-a trădat apartanența politică, a furat banii cu care trebuiau cumpărați protestatarii.

protest_pesedisti_cotroceni.jpg ”Domnul Dragnea a alocat 10 milioane de lei, adică 10 lei de persoană, că doar de atât ai nevoie ca să cumperi un votant de-al nostru”, a declarat o sursă din interiorul PSD. ”Numai că, din banii ăștia au ajuns la protestatari doar vreo 10-15.000 de lei, că restul s-au furat. Și așa am ajuns să avem numai 1.500 de persoane la protestul PSD.”

Pesedistul care a furat banii pentru protest nu a fost exclus din partid, ba dimpotrivă. ”Domnul Dragnea l-a felicitat personal pentru c-a furat banii și chiar se gândește să-l pună ministru la Justiție, în locul lui Iordache. E clar că pe Iordache nu se mai poate baza să-l scape de pârnaie”, a completat sursa.

Pe de altă parte, România TV poate da imagini cu protestul de 1.500 de oameni și să susțină că la Cotroceni au fost 1 milion de persoane fără nici o problemă. ”Nu e ca și cum votanții PSD care se uită la RTV ar ști să numere”, a explicat reputatul analist media Decebal Popescu.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Sunday, 05.02.2017 22:12 Politic

National Cinematografic