Prezența penibilă la protestul de susținere a guvernului organizat de pesediști, de doar puţin peste o mie de persoane, are o explicație cât se poate de simplă: de organizarea protestului s-a ocupat un pesedist și cum acesta nu și-a trădat apartanența politică, a furat banii cu care trebuiau cumpărați protestatarii.

protest_pesedisti_cotroceni.jpg ”Domnul Dragnea a alocat 10 milioane de lei, adică 10 lei de persoană, că doar de atât ai nevoie ca să cumperi un votant de-al nostru”, a declarat o sursă din interiorul PSD. ”Numai că, din banii ăștia au ajuns la protestatari doar vreo 10-15.000 de lei, că restul s-au furat. Și așa am ajuns să avem numai 1.500 de persoane la protestul PSD.”

Pesedistul care a furat banii pentru protest nu a fost exclus din partid, ba dimpotrivă. ”Domnul Dragnea l-a felicitat personal pentru c-a furat banii și chiar se gândește să-l pună ministru la Justiție, în locul lui Iordache. E clar că pe Iordache nu se mai poate baza să-l scape de pârnaie”, a completat sursa.

Pe de altă parte, România TV poate da imagini cu protestul de 1.500 de oameni și să susțină că la Cotroceni au fost 1 milion de persoane fără nici o problemă. ”Nu e ca și cum votanții PSD care se uită la RTV ar ști să numere”, a explicat reputatul analist media Decebal Popescu.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 06.02.2017 01:12 Politic

National Cinematografic