Delir în țara vecină și prietenă, Ungaria! Decesul lui Vadim a provocat un val de bucurie printre unguri, dar și un cadou nesperat pentru refugiați: peste 100.000 dintre ei au fost lăsați să treacă granița maghiară, fără să mai fie șicanați în vreun fel de autoritățile locale. Evident, toți maghiarii au primit zile libere până la finalul săptămânii, ca să sărbătorească după bunul lor plac dispariția extremistului român.

unguri_fericiti_vadim.jpg Ba, mai mult, mii de cetățeni maghiari s-au urcat în mașinile personale și s-au oferit să-i transporte pe refugiați până în Austria sau Germania, fără nici un ban. Mulți dintre ei au spus că vor să facă câte 65 de drumuri între Ungaria și Austria și Germania, exact câți ani avea și Vadim în momentul decesului.

Evident, o explozie de bucurie a avut loc și printre românii de etnie maghiară din țara noastră. Attila Verestóy este atât de euforic pentru c-a murit Vadim încât a făcut un gest de care absolut nimeni nu-l credea în stare: n-a tăiat, ci a plantat un copac. Iar Csibi Barna, binecunoscutul extremist maghiar, a îmbrățișat și a sărutat păpușa lui Avram Iancu pe care tocmai se pregătea s-o spânzure.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 15.09.2015 22:20 Politic

National Cinematografic