De frică să nu fie date afară din cauza fustei, elevele de la Jean Monnet vin la școală în bikini

Sacrificiu superb făcut de elevele de la Jean Monnet! Ca să nu riște să-și supere directoarea cu fustele pe care le îmbracă, cum s-a întâmplat la Constanța, elevele s-au sfătuit între ele și au decis ca de aici încolo să vină la școală doar în bikini, indiferent de vremea de-a afară.

”Este admirabil cât de mult iubesc școala aceste minunate eleve”, exultă directoarea de la Jean Monnet. ”Asta deși toată presa spune despre elevele noastre că vin la școală doar pentru sex, alcool sau țigări, nu pentru învățătură. Toți care au spus asta ar trebui să își ceară scuze acum, când fetele tocmai au demonstrat, apelând la bikini, că sunt cu gândul doar la învățătură.”

Elevele de la Jean Monnet sunt însă cât se poate de modeste și recunosc cu sinceritate că efortul de a veni la școală în bikini nu este chiar atât de mare pe cât ar putea crede unii. ”Majoritatea oricum purtăm întodeauna bikini pe dedesubt”, explică o elevă, ”plus că suntem obișnuite să renunțăm foarte ușor la haine.”

Sacrificiul elevelor a stârnit, evident, entuziasm în rândul colegilor, care le-au întâmpinat la clasă cum se cuvine, cu erecții vizibile în pantaloni. ”Să se vadă că suntem cu gândul la ele”, după cum a explicat un elev.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
14 octombrie 2015 16:10
Citește mai mult despre: bikini eleve Jean Monnet scoala

Alte articole

Vezi mai mult