De parcă n-avea destule! Un bugetar şi-a cumpărat 3 zile libere în plus de pe Mercador.ro

Sătul de orele lungi şi grele de Solitaire şi mâhnit că vacanţa legală de 1 decembrie pică duminica, un funcţionar de la Taxe şi Impozite a descoperit soluţia! Acesta şi-a cumpărat încă de săptămâna trecută trei zile libere de pe Mercador şi se bucură chiar în acest moment de o partidă relaxantă de Solitaire într-o pensiune la munte.

“Nu mai suportam atâta stres la muncă, îmi venea să apăs x-ul din colţ şi să mă apuc de Minesweeper sau de cine ştie ce altă tâmpenie”, mărturiseşte angajatul statului. “Un coleg de la celălalt departament tocmai îşi luase de pe net un paravan frumos, cu model floral, ca să-l pună în geamul ghişeului, că îi urlau în cap impertinenţii ăia care vin zilnic să stea la coadă. Atunci mi-a venit ideea: ia să văd dacă nu vinde cineva nişte concediu.”

Căutarea inventivului bugetar a fost încununată de succes. “Am găsit trei zile libere absolut superbe, le vindea un corporatist din Pipera căruia îi plăcea prea mult la birou ca să aibă nevoie de ele. Am bătut palma cât ai clipi, iar acum nu mai trebuie să mişc un deget!”

Articolele TNR merg cel mai bine c-o bere TNR alături. Comand-o, c-avem livrare gratuită în toată țara.

28 noiembrie 2013 09:11

Alte articole

Vezi mai mult