De supărare că n-a reușit să grațieze corupții, Șerban Nicolae s-a închis în cocină și refuză lăturile

Supărare mare pe Șerban Nicolae, după ce azi s-a întors votul în comisia juridică de la Senat și s-a eliminat grațierea corupților. Imediat după vot, pesedistul s-a refugiat în cocină și refuză până și mâncarea sa preferată, lăturile. Ba e atât de supărat că nici măcar după căcat nu mai scurmă, cum îi place la nebunie să facă în mod normal.

Stăpânul lui, Liviu Dragnea, nu este deloc încântat de situație.”El mănâncă de obicei lături și de 20 de ori pe zi, rar am văzut porc mai nesătul ca el. Dar azi de când a intrat în cocină n-a pus râtul deloc în troacă, nici nu s-a atins de lături. E în mod evident supărat. Mi-e că nu se mai îngrașă și va trebui să scap de el, că altfel nu fac treabă cu el. La mine e simplu: cei care nu mănâncă lături ca sparții dispar din PSD, nu-i mai țin, că n-am de ce”, a amenințat liderul PSD.

Dar supărarea unuia e bucuria altora. De lipsa de apetit a lui Șerban Nicolae au profitat colegii de partid și de alianță politică. Mirosul de lături neatine a atras roiuri de pesediști și membri ALDE, care au mâncat ai porția generoasă de lături a lui Șerban Nicoale.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
4 mai 2017 14:26
Citește mai mult despre: PSD Serban Nicolae

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult