De teama atentatelor teroriste, Iohannis va trimite o sosie în concediu în locul lui

Confruntat cu ameninţarea teroristă din ce în ce mai mare, preşedintele Iohannis ia măsuri de precauţie! Acesta a anunţat că şi-a angajat câteva sosii pe care le va trimite în concediu în locuri exotice, pentru ca potenţialii duşmani ai României să nu ştie niciodată unde se află exact adevăratul Iohannis.

„Luna viitoare, de exemplu, un Iohannis va fi în Bali, unul în Mauritius, altul în Seychelles şi eu… nu ştie nimeni unde voi fi eu!”, a declarat cineva care părea să fie Klaus Iohannis, purtând un tricou cu misterioasa inscripţie „Welcome to the Bahamas”.

Strategia lui Iohannis nu este una nouă, fiind folosită în trecut şi de alţi preşedinţi ai României. Traian Băsescu, de exemplu, avea o sosie pe care o trimitea la băut pentru ca el să se poată relaxa, departe de ochii presei, la băut în altă parte.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
23 mai 2017 11:05
Citește mai mult despre: concediu iohannis sosie terorism

Alte articole

Vezi mai mult