De teama teroriştilor, cerşetorii români din Paris nu mai merg decât cu limuzine blindate

Teroarea a cuprins întregul Occident! Chiar şi elementele defavorizate ale societăţii franceze, cerşetorii şi hoţii de buzunare din estul Europei, simt profund ameninţarea ISIS şi fac tot posibilul să se apere de duşmanul nevăzut.

Decebal Căldăraru, cerşetor parizian, a renunţat de câteva zile la limuzina cu care se deplasa de obicei prin capitala Franţei şi a achiziţionat un vehicul special, blindat. “Viaţa noastră era foarte grea aici şi înainte să înceapă toată nenorocirea asta cu teroriştii. Stăm ca sardelele, 3 în cameră, că nu mai erau locuri nici la Sheraton, nici la Hilton.”

“Acum nici cu rabla aia de Maserati nu ne mai vine să ieşim la cerşit – am luat o maşină blindată până se mai liniştesc apele”, adaugă Căldăraru. “La mâna a doua, bineînţeles, a fost a preşedintelui Georgiei. Dacă luam una nouă, cu ce mai plăteam leafa bodyguarzilor?”

În ciuda ameninţării teroriste, alţi membri ai breslei sunt mai curajoşi. “Treaba lor ce fac cu jihadu’, important e să nu se apuce şi ei de carduri, că ne supărăm!”, a exclamat un tânăr originar din Vâlcea.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
23 noiembrie 2015 16:45
Citește mai mult despre: atentate cersetori limuzina paris terorism

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult