Administrația prezidențială a comunicat în această dimineață că președintele Klaus Iohannis va comemora cei 170 de ani de la nașterea importantului poet Mihai Eminescu începând de la orele 16.00, în cadrul unei recepții de gală oferite la Palatul Cotroceni. În cadrul acesteia, până la ora 24, președintele va recita din memorie poezia Luceafărul de Mihai Eminescu.

iohannisciteste.jpg

„Ceremonia va dura până la finalul zilei, dacă domnul președinte reușește să termine strofele, foarte bine, dacă nu va recita câte poate din această poezie”, au confirmat administrația prezidențială. Trebuie precizat, încă o dată, că președintele nu va citi poezia, ci că va recita din memorie, cum și ce își aduce aminte din ea. 

La recepția de la Cotroceni sunt așteptate importante personalități politice și culturale care să asiste la aceste moment important în evoluția României. „Avem, pentru prima dată în istorie, un președinte național care recită o poezie a unui poet național, practic suntem ca americanii”, susțin experții în democrație.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 15.01.2020 16:56 Politic

National Cinematografic