Emisiune extrem de bizară ieri seară pe Antena 3, la câteva zile după ce s-au anunțat sentințele în dosarul de șantaj al antenelor. În semn de protest cu privire la caznele la care este supus patronul trustului Intact, Dan Voiculescu, care a mai luat doi ani de închisoare în acest dosar, Mihai Gâdea a anunțat că va intra în greva foamei și nu va mai mânca căcat până justiția nu va mai fi atât de coruptă. Drept urmare telespectatorii au urmărit șocați o emisiune extrem de decentă, în care nu s-a spus nici o tâmpenie ieșită din comun. 

badea si gadea pupincuristi.jpg

Și colegii lui Gâdea s-au alăturat protestului inedit. Astfel, Mircea Badea a anunțat și el că nu va mai mânca căcat și a debutat în grevă declarând că „dacă trei oameni îți spun că ești beat, te duci și te culci. Așa și cu sentințele, dacă trei judecători diferiți îți zic că ești bandit, s-ar putea să fii”. Mugur Ciuvică a salutat greva cu un somn demn în timp ce Adrian Ursu și Radu Tudor au tăcut complet din gură. 

Din nefericire, emsiunea a avut o audiență extrem de scăzută întruncât jumătate din public e format din oameni care nu sunt fani dar se uită doar să vadă ce-i mai poate capul lui Gâdea, în timp ce cealaltă jumătate sunt canalii care nu s-au simțit deloc satisfăcute să se uite două ore la niște oameni care nu mint.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Friday, 13.05.2016 18:22 Politic

National Cinematografic