Efecte incredibile ale deciziei CCR din această dup-amiază. Cunoscutul lider politic Liviu Dragnea, a revenit din exilul autoimpus din Elveția și s-a arătat dispus să revină la conducerea țării pe care a părăsit-o în vremuri politice tulburi. La aeroport a fost întâmpinat de apropiați, dar și de o mulțime entuziastă. Acesta a susținut o scurtă alocuțiune înainte de a-și continua drumul spre meleagurile natale din județul Teleorman.

dragnea_defaimare.jpg

„Sunt uimit de transformările politice și sociale care au avut loc în România în ultima vreme. Progresul este vizibil, din ce am aflat, premierul țării este o femeie iar Senatul este condus tot de ceva similar. Asuprirea juntei maghiaro-evreiești conduse de Soros a încetat. În sfârșit românii sunt liberi”, a spus Liviu Dragnea. 

Acesta a anunțat și măsurile pe care intenționează să le ia în perioada următoare, pentru a genera avânt economic: împroprietărirea țăranilor cu ulei, făină și găleți, confiscarea averilor obținute abuziv, prin muncă, de către chiaburi, semnarea tratatului bilateral cu Rusia și eliberarea deținuților politici din pușcării. 

Scris de Eftimie | Wednesday, 30.05.2018 16:15 Politic

National Cinematografic