Decizia CCR readuce românii în țară. Liviu Dragnea a lăsat Elveția și a revenit azi în București

Efecte incredibile ale deciziei CCR din această dup-amiază. Cunoscutul lider politic Liviu Dragnea, a revenit din exilul autoimpus din Elveția și s-a arătat dispus să revină la conducerea țării pe care a părăsit-o în vremuri politice tulburi. La aeroport a fost întâmpinat de apropiați, dar și de o mulțime entuziastă. Acesta a susținut o scurtă alocuțiune înainte de a-și continua drumul spre meleagurile natale din județul Teleorman.

„Sunt uimit de transformările politice și sociale care au avut loc în România în ultima vreme. Progresul este vizibil, din ce am aflat, premierul țării este o femeie iar Senatul este condus tot de ceva similar. Asuprirea juntei maghiaro-evreiești conduse de Soros a încetat. În sfârșit românii sunt liberi”, a spus Liviu Dragnea.

Acesta a anunțat și măsurile pe care intenționează să le ia în perioada următoare, pentru a genera avânt economic: împroprietărirea țăranilor cu ulei, făină și găleți, confiscarea averilor obținute abuziv, prin muncă, de către chiaburi, semnarea tratatului bilateral cu Rusia și eliberarea deținuților politici din pușcării.

Scris de Eftimie
30 mai 2018 16:05

Articole asemanătoare

Vezi mai mult