Decizie definitivă a CCR în cazul Șova: „Nu doar Șova e prost, ci și Tăriceanu”

Curtea Constituțională s-a pronunțat astăzi în cazul deciziei din Senat referitoare la încuviințarea arestării lui Dan Șova, confirmân că acesta este, într-adevăr, prost. Totodată, judecătorii au confirmat că nici Tăriceanu nu este foarte inteligent, dimpotrivă. 

Inițial s-a crezut că președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu este doar lingău și senil. Apoi, la o analiză atentă a legislației și documentelor s-a stabilit că este, medical și juridic, la fel de prost ca Șova. „Ceea ce până acum a părut doar lichelism politic și ticăloșie nu este altceva decât prostie în cea mai pură formă de agregare, cea de senator”. Judecătorii au stabilit că această prostie nu este accesibilă oamenilor de rând, de ea beneficiind doar oameni din cercurile înalte ale puterii. 

„Nu ne-am fi dat seama că sunt atât de tâmpiți dacă unul din judecători nu ar fi scăpat o mașinuță pe jos. În acel moment cei doi s-au aruncat împreună asupra ei, au dat cap în cap și au început să se văicărească. Apoi au scris o plângere în care au dat vina, fiecare în parte, pe Traian Băsescu”, a explicat un judecător.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

8 aprilie 2015 16:23
Citește mai mult despre: dan sova senat tariceanu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult