Decizie istorică. România va ceda Ardealul Bulgariei, ca să se oftice ungurii

În ciuda pandemiei, planul României de a-i face pe unguri să plesnească de ciudă continuă ca uns! Astăzi, preşedintele Iohannis şi omologul său bulgar, Vasil Goliamkurev, au ratificat tratatul care prevede cedarea Transilvaniei către Bulgaria.

„Dobăr den, ungarţite”, a exclamat Iohannis, etalându-şi încă o dată abilităţile lingvistice în timp ce îi oferea lui Goliamkurev cheile întregii suprafeţe de dincolo de Carpaţi, mai puţin oraşul Simeria, care va rămâne un avanpost al României şi important nod feroviar.

Deşi a acceptat doar cu jumătate de gură, neavând acces terestru către noile teritorii, Bulgaria spune că va profita de această „pleaşcă istorică”, urmând să însămânţeze mii de hectare cu castraveţi şi să-i înveţe pe secui să-i mureze.

Conform autorităţilor române, operaţiunea a fost un succes, răcnetele premierului ungar Viktor Orban putând fi auzite de la Tecuci sau Piteşti.

Oferta specială de 1 Decembrie: bere TNR cu 20% reducere pentru toți românii. Și nu i-am uitat nici pe frații unguri. Pentru ei avem bere TNR cu 20% mai scumpă.

Scris de Vasile
21 mai 2020 09:05

Alte articole

Vezi mai mult