În ciuda pandemiei, planul României de a-i face pe unguri să plesnească de ciudă continuă ca uns! Astăzi, preşedintele Iohannis şi omologul său bulgar, Vasil Goliamkurev, au ratificat tratatul care prevede cedarea Transilvaniei către Bulgaria.

"Dobăr den, ungarţite", a exclamat Iohannis, etalându-şi încă o dată abilităţile lingvistice în timp ce îi oferea lui Goliamkurev cheile întregii suprafeţe de dincolo de Carpaţi, mai puţin oraşul Simeria, care va rămâne un avanpost al României şi important nod feroviar.

iohannis-plevneliev-bulgaria.jpg
Deşi a acceptat doar cu jumătate de gură, neavând acces terestru către noile teritorii, Bulgaria spune că va profita de această "pleaşcă istorică", urmând să însămânţeze mii de hectare cu castraveţi şi să-i înveţe pe secui să-i mureze.

Conform autorităţilor române, operaţiunea a fost un succes, răcnetele premierului ungar Viktor Orban putând fi auzite de la Tecuci sau Piteşti.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 21.05.2020 11:12 Politic

National Cinematografic