Decizie unanimă la finalul CSAT: fără pătrunjel și maioneză cu usturoi!

Discuții extrem de aprinse la ședința Consiliului Suprem de Apărare al Țării. După mai multe ore de dezbateri, totuși, membrii au ajuns la o decizie unanimă. Toate șaormele comandate trebuie să fie fără pătrunjel iar maioneza să fie cu ustori.

Livratorul de la Glovo a fost avertizat în mod serios că riscă să fie trimis la curtea marțială în caz că încalcă o decizie a CSAȚ. „Discuțiile atât de importante despre securitatea națională nu se pot face pe burta goală. Nici nu s-au așezat bine la masă și burta generalului Ciucă, șeful guvernului, a început să ghiorțăie atât de tare că nu se mai înețelegeau oamenii între ei”, a explicat un martor al evenimentului.

Este important ca gradații din Armata Română trebuie să întrețină acele burți, în caz contrar existând riscul ca ei să nu mai poată să fie recunoscuți de soldați. Totodată, generalul Ciucă a anunțat că până vine curierul plagiază el rapid un plan de apărare al țării, că i-a povestit ordonanța că era un general prin anii ’40 care se mai pricepea și la astea și nu s-au schimbat foarte multe de-atunci.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

26 ianuarie 2022 14:47
Citește mai mult despre: ciuca csaț iohannis saorma

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult