Declaraţie şocantă a unui lider Noua Dreaptă: „Nu trăiesc din banii părinţilor, ca restul colegilor”

Deşi liderii Noii Drepte au făcut de-a lungul timpului declaraţii extrem de controversate, ultima dintre ele este de-a dreptul halucinantă. Răzvan Fediuc, un important lider Noua Dreaptă, a aruncat o declaraţie pentru care lumea încă nu este pregătită: el susţine, nici mai mult, nici mai puţin, că se descurcă în viaţă fără să primească bani de la părinţi, ca restul camarazilor de organizaţie.

„Trăiesc din banii mei!”, şi-a început Fediuc halucinantul discurs. „Mai mult, nici măcar nu locuiesc cu părinţii, deci am voie să stau afară şi după orele 22:00. E puţin frustrant, că la ora aia tuturor camarazilor mei li se stinge televizorul şi li se spune «Noapte bună, puişor!» de către părinţi, însă sper ca în următorii ani să mai apară măcar 2-3 persoane în Noua Dreaptă care să trăiască pe cont propriu.”

Răzvan Fediuc riscă pentru declaraţia sa excluderea din organizaţie. „Nu avem nimic împotriva celor bogaţi, dar nu mi se pare corect să-ţi afişezi opulenţa în halul ăsta. Când ştii că toţi camarazii tăi fac foamea, e necreştin să te lauzi că nu trăieşti din banii părinţilor. Vom lua o decizie cât de curând”, a spus viceliderul Noii Drepte Ferencz Acrişor, în timp ce stătea la coadă ca să-şi ridice alocaţia.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
13 martie 2013 17:03

Alte articole

Vezi mai mult