Sondaj cu rezultate previzibile în PSD. Liderul partidului, infractorul condamnat definitiv Liviu Dragnea, a fost devansat la popularitate de personaje să zicem cel puţin dubioase, şi nu doar beţivul Mihai Tudose, ci şi alţii, precum criminalul în serie Râmaru, sau odiosul Arşinel. Dragnea are o cotă de încredere mai redusă chiar şi decât Vişinescu, torţionarul care a bătut şi schingiuit oameni în beciurile Securităţii, organ de represiune din care provind în continuare mulţi pesedişti.dragnea_lege_imbecila.jpg

“E interesant că popularitatea lui Dragnea e atât de mică, încât la el marja de eroare nu e de 3%, ci de 0,03%. El are 0,5% încredere în partid şi 0,6% încredere la populaţie, semn că există jigodii chiar şi în afara PSD-ului, chestie care explică existenţa ALDE şi PNL”, spune Decebal Popescu sociologul care a făcut studiul.

Sondajul arată că 80% din cei întrebaţi ar prefera ca Dragnea să fie înecat în balta Belina, fără să dea explicaţii, motivând că "bunul simţ asta îmi spune că ar fi ok". Obişnuiţi cu anchetele, mulţi pesedişti au răspuns la sondaj doar cu "Mă declar nevinovat, onorată instanţă", fraza cea mai rostită în PSD, după minciuna cu "Vă mărim pensiile şi salariile".

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Wednesday, 11.10.2017 19:13 Politic

National Cinematografic