Se uită cu sonorul la maxim, vorbește peste prezentator și este permanent nemulțumit. Fostul președinte Traian Băsescu a dobândit rapid apucături de pensionar și acum este un fan înrăit al televiziunii Antena 3.

basescu_pensionar_autobuz.jpg

Lui Băsescu îi place atât de mult ce se spune la Antena 3 încât a încercat de vreo câteva ori să intre în direct la Mihai Gâdea să-l înjure pe Traian Băsescu. „A dus țara asta de râpă, el și camarila lui. Caracatița din justiție controlată de apropiații lui l-a băgat la pușcărie pe domnul profesor Voiculescu în dosarul Telepatia”, a răbufnit fostul președinte. 

În pauzele de publicitate fostul lider politic dă pe celelalte canale, cele băsiste, și suduie pe prezentatorii de acolo. „Probaganda slugilor băsiste nu încetează nici o clipă”, a comentat Traian Băsescu. 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Friday, 16.01.2015 17:03 Politic

National Cinematografic