Delirul lui Ioan T. Morar şi Cristian Pătrăşconiu

Ioan T. Morar şi Cristian Pătrăşconiu au dat în patima lui Don Quijote şi se luptă cu inamici care există doar în imaginaţia lor pro-băsesciană. Pe platforma de comentarii, bloguri şi opinii a Realităţii TV, Voxpublica, cei doi s-au revoltat împotriva lui Crin Antonescu, din cauza unei afirmaţii luată nerumegată de pe Hotnews, conform căreia Crin Antonescu îl apreciază pe Ion Iliescu pentru că în anii ‘90 nu a pus armata să împuşte oamenii în Piaţa Universităţii.

 

Afirmaţia la care se face referire a fost făcută aseară, la emisiunea Ştirea Zilei, pe Antena3. Emisiunea există pe net şi poate fi vizionată aici (afirmaţia e la minutul 32:47).

Pe înregistrarea emisiunii Crin face o afirmaţie complet diferită de cea care i-a revoltat pe Morar şi Pătrăşconiu: “Văzîndu-l pe Traian Băsescu (cum se manifestă, n.n.), încep să apreciez faptul că, în 1990, Ion Iliescu nu a pus armata să ne împuşte în Piaţa Universităţii. Oare ce făcea Traian Băsescu, contestat în stradă de zeci de mii de oameni, în fiecare duminică, aşa cum s-a întîmplat în 1990-91- 92? Domnul Traian Băsescu nu suportă criticile, nu suportă o majoritate parlamentara potrivnică. Să ne gîndim la asta!”

Deci, cu totul altceva decît a înţeles Morar sau Pătrăşconiu. Realitatea se vede cu mult mai bine pe Antena3 decît pe platforma Realitatea TV.

P.S. Revolta lui Ioan T. Morar o găsiţi aici, iar a lui Pătrăşconiu aici.

Pun şi printscreenurile, în caz că băieţii se prind de gafă şi retrag textele:

 

ioan_t_morar_gafa

 

patrasconiu

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
27 octombrie 2009 13:50

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult