Deloc surprinzător. Liftiera de la Spitalul din Craiova ar fi mama Olguţei Vasilescu

Mister desuşit în cazul liftierei cu tupeu de la Spitalul din Craiova, care a cerut o pungă din cadourile aduse de nişte oameni cu suflet bun pentru copiii bolnavi de cancer internaţi la secţia de oncologie. Se pare că ar fi chiar mama fostei doamne ministru a muncii, Olguţa Vasilescu, deci e posibil să fie ceva genetic în comportamentul ei.

“Să iei de la copiii săraci şi bolnavi de cancer ca să te îmbuibi tu, asta a învăţat probabil de la şeful fiicei ei, Liviu Dragnea, un infractor obişnuit să fure de la copii”, spun antropologii care au analizat comportamentul sfidător al liftierei, tipic bugetarilor pesedişti corupţi.

“Un alt indiciu este şi salariul nesimţit al liftierei, care după ce că face o muncă pe care ar putea s-o facă orice pavian, mai primeşte şi o groază de bani, mult mai mulţi decât alocă statul pentru îngrijirea copiilor bolnavi de cancer de la care ea avea de gând să fure. Asta ar explica şi de ce e păstrată în funcţie la spitalul ăla. Cotizăm toţi din taxe ca să plătim astfel de lepre”, spun specialiştii. 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
11 decembrie 2018 16:42
Citește mai mult despre: Craiova liftieră olguta vasilescu spital

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult