Demenţă în casa familiei Gâdea: Pisica a fugit de acasă şi s-a împerecheat cu un motan băsist

Pisica familiei Gâdea, o birmaneză superbă cu ochi melancolici, i-a dat o gravă lovitură psihică realizatorului de la Antena 3: a fugit de-acasă şi s-a împerecheat cu un motan din cartier, cunoscut pentru băsismul său.

Pisica, botezată Felixe, se pare că a rămas însărcinată, iar familia Gâdea se va pricopsi cu mai mulţi pisoi care vor semăna cu Felixe, dar vor fi probabil băsişti, spre stupoarea familiei.

„E o situaţie dificilă, vă daţi seama. Dumnezeu mă pune la grea încercare. Trebuie să procedăm cu prudenţă. Mă tem ca pisica să nu fi devenit băsistă şi ea. De vină nu poate fi decât Traian Băsescu, probabil mi-a drogat pisica. Cel mai dureros e că o auzeam urlând de plăcere când o coţăia motanul ăla băsist”, spune îndurerat Gâdea.

Colegii din Antena 3 au aflat şi fac miştouri ieftine pe la spatele lui Mihai Gâdea, mieunând când acesta trece pe lângă automatul de cafea, iar patronul Dan Voiculescu spune că Gâdea e schimbat: „Azi mi-a dat o limbă pe fesa stângă, deşi îi cerusem să-mi dea pe dreapta. Aşa nu mai merge”, a spus Voiculescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
17 martie 2014 04:03

Alte articole

Vezi mai mult