Demolare la metrou. Ludovic Orban ajută și el, a venit rangă!

Fostul premier Ludovic Orban, actualmente președinte al Camerei Deputaților a venit și el să pună umărul la evacuarea construcțiilor ilegale de la metrou. Auzind că e nevoie de rangă și că nu se bagă nimeni să demoleze chioșcurile alea, angajații Metrorex preferând să fie complici la diverse infracțiuni, Orban a dat un exemplu și a venit el direct rangă.

Când directorul companiei a cerut ajutorul pentru demolarea unui chioșc, Ludorvic Orban s-a aruncat efectiv cu capul înainte a spart ușa, a dat cu picioarele în rafturi și a ajutat la ridicarea a numeroase sticle de pe jos care se rostogoleau pe-acolo. „Mor cu ei de gât, păi la ora asta se dă ultima comandă”, și-a strigat principiile democratice liderul PNL.

Acesta a continuat să ajute la procesul de dezmembrare a construcțiilor ilegale și a intrat în cabina de trasmisie de la metrou unde a început să dea dedicații pentru apropiați și a promis că va cânta „Râpa” dacă lumea ajută la dărâmat. A și promis că mai pe seară face foc de tabără la Universitate și va cânta acolo „Bucegii”, „Am pornit să reclădim Diana”, „De ce vă destrămați, ușor vă destrămați, voi vise pe poteciiii ♫♪ ♫♪”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

8 aprilie 2021 12:42
Citește mai mult despre: ludorvic orban ranga

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult