Teleormănenilor nu le-a picat deloc bine faptul că, de câteva zile, toată lumea vorbește despre slugărnicia argeșenilor față de PSD, de parcă ei nu ar mai exista pe harta slugărniciei. Deciși să-și recâștige supremația pierdută, teleormănenii  au început săptămâna în forță: s-au pus toți în genunchi în fața sediilor PSD din județ și scandează numelui lui Liviu Dragnea.

slugarnicie_pitesti_psd copy.jpg Scenele sunt de-a dreptul șocante. Unii teleormăneni și-au adus în fața sediilor PSD și copii, pe care îi forțează să stea în cap, ”cum a stat și copilul ăla din Pitești”. SUnt chiar și adulți care însearcă să stea în cap, fiind convinși că pesediștii vor aprecia gestul. Alții, ca să-și scoată în față slugărnicia, și-au adus afișe electorale cu Dragnea sau Dăncilă, pe care le sărută cu pioșenie la fiecare 10 secunde.

Teleormănenii cer imperativ ca o delegație de pesediști de vază să facă o vizită în județ, ca să le pupe și ei mâinile, ca argeșenii. ”Dacă nu vine nimeni, o să mergem în genunchi până la București, să le pupăm mâinile celor din guvern, în frunte cu doamna premier Viroica Dăncilă, dar și domnului Liviu Dragnea”, amenință Robert Acrișor, unul din liderii slugilor îngenuncheate în fața sediilor PSD.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 23.04.2018 10:48 Politic

National Cinematografic