Seară de-a dreptul bizară la Antena 3! Primadona haitei de pupincuriști de-acolo, Mircea Badea, și-a dezamăgit crunt fanii și n-a performat nici măcar un număr de pupincurism. Mirciulică era pregătit să sară la curul lui Dragnea, dar nu s-a putut, așa că ar fi vrut măcar la Tăriceanu, dar nici aici nu s-a putut, așa că n-a făcut altceva decât să afișeze toată seara o privire tâmpă.

antena3_deprimare_europarlamentare.jpg ”Când românii ies în număr mare la vot, limba lui Mircea stă acasă”, a glumit amar Mihai Gâdea, omul care direcționează cu o precizie matematică limbile lui Mircea Badea atunci când e cazul. Acasă au stat și limbile co-pupincuriștilor din platou, atmosfera generală fiind una deprimantă pentru toți fanii Antena 3, dar extrem de savuroasă pentru toți ceilalți români.

După terminarea emisiunii, Mircea Badea s-a ridicat de pe scaun și a ieșit în stradă, cu speranța că la adăpostul nopții va putea ataca necunoscuți pe stradă și-i va pupa cu bestialitate în cur. Nu i-a ieșit nici asta, așa că spre dimineață a sunat la ușa prietenului său de nădejde Mihai Gâdea, care l-a primit cu dărnicie între bucile sale. Și abia după acest episod a reușit Mircea Badea să se liniștească și să adoarmă.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Monday, 27.05.2019 09:38 Politic

National Cinematografic