Deputaţii au votat legea care obligă supermarketurile să vândă 50% produse Hexi Pharma

În plin scandal, penalii din Parlament ne sfidează din nou! Camera Deputaţilor a adoptat astăzi proiectul de lege al social-democratului Onufrie Rîuleţ, care prevede ca toate magazinele alimentare să vândă în proporţie de minimum 50% produse româneşti marca Hexi Pharma.

“Comercianţii de bunuri de larg consum au obligaţia să achiziţioneze minimum 50% produse Hexi Pharma, riscând în caz contrar amenzi usturătoare, de până la 50.000 de lei”, prevede textul legii, votat cu aplauze de către toţi deputaţii, dar şi de alţi câţiva hoţi de drumul mare aflaţi din întâmplare în clădirea Parlamentului.

“Trebuie să facem tot posibilul să promovăm produsele autentice româneşti, mai ales cele de la Hexi, a căror reputaţie a avut de pierdut în urma minciunilor vehiculate în presa imperialistă”, a comentat Manole Căldăraru, hoţ de cai şi deputat UNPR de Brăila.

“Colegii mei iau în calcul şi un amendament la legea anti-radar, care îi va obliga pe şoferi să aibă în trusa de prim ajutor şi un bidon de Suprasept de la aceeaşi firmă cinstită şi patriotică”, adaugă Căldăraru, vizibil deranjat de un sac de bani care nu-i încăpea în sacou.

Scris de Vasile
9 mai 2016 14:29

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult