Deputaţii vor putea fi eutanasiaţi cu acordul alegătorilor!

Propunerea legislativă în acest sens a ajuns de curând pe masa Guvernului, fiind înaintată de mai multe asociaţii pentru protecţia animalelor. Reprezentanţii asociaţiilor spun că deputaţii au ajuns în ultima vreme un adevărat pericol pentru bietele animale, votând legi precum cea a maidanezilor. Mai grav, ei, se dau şi la om, devenind extrem de insistenţi, chiar agresivi, dacă nu primesc voturi.

„Locul deputaţilor nu e pe stradă, printre noi”, spun reprezentanţii ONG-urilor, „ei trebuie să stea închişi. Cine vrea neapărat un deputat trebuie să-şi asume răspunderea, să aibă grijă de el şi în niciun caz să nu îl lase în libertate. Din păcate, iată că românii nu gândesc aşa, se duc şi îşi aleg un deputat şi după un-doi se plictisesc sau uită de el şi-l lasă de capul lui, fără niciun stăpân. Am văzut deputaţi lăsaţi fără şpagă săptămâni de zile: turbaseră, săracii, era clar că trebuie eutanasiaţi”.

Proiectul ONG-urilor propune ca deputaţii să poată fi eutanasiaţi – bineînţeles, numai cu acordul celor care i-au ales. „Credem că orice soluţie e mai bună decât ceea ce se întâmplă acum cu deputaţii”, spun autorii proiectului. Ei se aşteaptă la reacţii ostile din partea iubitorilor de deputaţi dar până acum, în mod neaşteptat, aceştia nu şi-au făcut simţită în niciun fel prezenţa.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
23 noiembrie 2011 08:22

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult