Deputatul anti-radar explică postările agramate: Eram beat şi goneam cu 200 la oră să prind o şpagă!

Deputatul Cătălin Marian Rădulescu le răspunde dur internauţilor! Cunoscut pentru asfaltări, o condamnare penală şi câteva zeci de amenzi în trafic, parlamentarul PSD care doreşte dispariţia radarelor de pe străzi s-a făcut de râs zilele trecute, după ce poliţistul Marian Godină i-a corectat postarea agramată de pe Facebook.

“În faţă la calculator toţi şti-ţi să scriţi”, a postat astăzi deputatul Rădulescu, “dar să v-ă vă-d câte gramatică mai şti-ţi atuncea când sunte-ţi k mine şi beat şi la volan cu doo sute la oră k închide ăjtia la şpagă.”

Apropiaţii au confirmat că Rădulescu nu are niciodată timp să posteze pe Facebook de acasă. “Domnia sa cunoaşte la perfecţie limba română, dar are un regim de viaţă foarte solicitant. La cum îl ştiu, atunci când a scris de radare, e foarte posibil să fi fost la volan după vreo chermeză, trecând pe roşu, pe contrasens… Cui îi mai pasă atunci de o amărâtă de cratimă?”, a comentat interlopul Giani Cârlig zis Broască, partener de afaceri al deputatului PSD.

Ca reacţie la valul de critici, politicianul analfabet şi-ar fi exprimat intenţia de a schimba Constituţia pentru a interzice Facebookul, adaugă surse neoficiale.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
3 mai 2016 15:23
Citește mai mult despre: agramat analfabet catalin radulescu radar

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult