Deputatul Boldea, dat în urmărire generală prin Interfon

Autorităţile române s-au urnit în sfârşit în ample acţiuni de căutare a deputatului Mihail Boldea, primind de azi şi sprijinul Interfonului. Căutările au început după ce Boldea ar fi fost auzit ultima dată la interfonul unei vile din Giurgiu, sâmbăta trecută. De atunci, martorii auditivi spun că n-au mai auzit altceva decât fâsâieli şi păcănituri.

Prin urmare, dispozitive de elită ale asociaţiilor de locatari au împânzit sudul ţării si au pătruns chiar dincolo de Dunăre. Misiunea lor e nemiloasă: trec de la o scară de bloc la alta, sunând la fiecare număr de interfon şi întrebând dacă Boldea se află acolo. Apartamentele la care nu li se răspunde sunt trecute pe o listă ca fiind suspecte.

„Am trimis deja semnalmentele vocale ale urmăritului şi la Interfonul din Senegal şi Kenya. Deja anii de huzur în libertate ai deputatului sunt număraţi. Chiar dacă va răspunde în vreun dialect tribal, prefăcându-se că nu-nţelege româna, în maxim două-trei decenii e ca şi prins!”, afirmă surse din cadrul blocurilor P+4. În acelaşi scop, autorităţile au înfiinţat şi o linie specială de interfon, la care cetăţenii pot oferi informaţii despre fugar, tastând B62.

Autor: Harald

Scris de TNR
24 martie 2012 10:03

Alte articole

Vezi mai mult