Deputatul Cătălin Rădulescu, dus de urgență la spital. „E suspect de toxinfecție, nu vedeți că delirează deja?”

Cunoscut ca „deputatul mitralieră” după ce s-a lăudat că are mitralieră și ar putea împușca oameni, ca să facă pe el de frică trei zile mai târziu, deputatul Cătălin Rădulescu a fost dus azi cu forța la spital, la urgențe, după ce mai mulți apropiați dar și alți oameni, au informat autoritățile că suferă de o formă gravă de delir.

„Bănuim că este vorba de o toxinfecție alimentară cu niște bacterii foarte puternice, omul spune tâmpenii din ce în ce mai mari. Zilele trecute zicea că pedepsele sub trei ani închisoare să fie efectuate acasă. O fi având niște viermi intestinali foarte ciudați, care-i sug tot sângele din creier și nu mai raționează”, a explicat un medic gastroenterolog.

Specialiștii spun că aceste forme grave de toxinfecție se întâlnesc la oameni care au o dietă neadecvată, în special parlamentari. „Dacă te hrănești toată ziua cu căcat nu poți să obții substanțe nutritive necesare pentru funcționarea organismului. Căcatul nu este o sursă bună de proteine sau lipide în schimb conține foarte multe bacterii care nu ar trebui ingerate sau viermișori”, spun medicii.

Scris de Ef
27 decembrie 2017 16:12
Citește mai mult despre: catalin radulescu spital

Alte articole

Vezi mai mult