Deputatul Cătălin Rădulescu, dus de urgență la spital. „E suspect de toxinfecție, nu vedeți că delirează deja?”

Cunoscut ca „deputatul mitralieră” după ce s-a lăudat că are mitralieră și ar putea împușca oameni, ca să facă pe el de frică trei zile mai târziu, deputatul Cătălin Rădulescu a fost dus azi cu forța la spital, la urgențe, după ce mai mulți apropiați dar și alți oameni, au informat autoritățile că suferă de o formă gravă de delir.

„Bănuim că este vorba de o toxinfecție alimentară cu niște bacterii foarte puternice, omul spune tâmpenii din ce în ce mai mari. Zilele trecute zicea că pedepsele sub trei ani închisoare să fie efectuate acasă. O fi având niște viermi intestinali foarte ciudați, care-i sug tot sângele din creier și nu mai raționează”, a explicat un medic gastroenterolog.

Specialiștii spun că aceste forme grave de toxinfecție se întâlnesc la oameni care au o dietă neadecvată, în special parlamentari. „Dacă te hrănești toată ziua cu căcat nu poți să obții substanțe nutritive necesare pentru funcționarea organismului. Căcatul nu este o sursă bună de proteine sau lipide în schimb conține foarte multe bacterii care nu ar trebui ingerate sau viermișori”, spun medicii.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
27 decembrie 2017 16:12

Alte articole

Vezi mai mult