Deputatul Mihai Sturzu propune remixarea imnului naţional, să poată fi ascultat şi în discoteci

Ales din partea Hi-Q în parlamentul României, deputatul Mihai Sturzu a propus deja modificarea Constituţiei. Astfel, acesta a cerut ca actualul ritm al României să fie remixat, să poţi dansa pe el în cluburi şi discoteci.

“Este un imn foarte lame, nici măcar un blues nu poţi dansa pe el, să ţii o gagică de fund. Ar trebui să-i mai băgăm nişte başi şi nişte scratch-uri, să sune mai actual, mai vioi”, a explicat Sturzu propunerea legislativă. Un alt avantaj al imnului remixat ar fi că ascultătorii nu vor mai fi obligaţi să se ridice în picioare când se difuzează ci doar să-şi arunce mâinile în aer ca şi să le legene ca şi cum nu le pasă.

Totodată solistul Hi-Q a propus şi modificarea câtorva versuri din imn. “N-am nimic cu Mureşianu, e braşovean de-al meu, dar versurile sunt cam old-school. Ar trebui să punem şi ceva cu “fetele să dea din buci, băieţii din cap, check-it up, check-it up”. Sturzu susţine că, odată introduse modificările sale în Constituţie, imnul naţional va fi atât de popular încât va fi cântat la toate chefurile de cartier şi nunţile de corporatişti, exact ca melodiile sale.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
11 aprilie 2013 17:04

Alte articole

Vezi mai mult