Deputatul Pleşoianu, prins de gaşca lui Scooby Doo. I-au dat faţa jos şi-au descoperit că e Putin!

Cine credea că echipa de la Mistery Inc. a lăsat-o mai moale acum când partidul comunist PSD vrea să schimbe legile justiției și anchetei penale, se înșeală. În urma unei investigații care a presupus vizitarea unei case bântuite și ceva alergătură dintr-o cameră într-alta pe muzică modernă, Scooby Doo și prietenii au aflat cine este în spatele deputatului Liviu Pleșoianu.

„Jinkies”, a declarat Velma Dinkley, după ce și-a recuperat ochelarii și i-a pus înapoi pe ochi. „Până acum am crezut că Liviu Pleșoianu e doar un dobitoc cu puța mică frustrat că nu are succes la gagici și s-a gândit să i-o tragă și el țării, dacă unei femei neglonflabile nu poate. Dar, când i-am smuls masca de pe față, ce crezi, era chiar dictatorul săracilor, Vladimir Putin”, a declarat și Fred Jones.

Deși era legat fedeleș cu un cordon de draperie, Putin a mai avut puterea să pufnească „Aș fi reușit dacă nu erau copii ăștia zurbagii”. Acesta a fost întrerupt de creierul găștii, câinele Scooby Doo, care a declarat „Wraggy, woof woof, wooby snacks”.

Scris de Ef
21 decembrie 2017 14:12
Citește mai mult despre: plesoianu Putin scooby doo

Alte articole

Vezi mai mult