Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost dat afară și din cocina unui porc, pentru că-i mânca din troacă

După ce-a fost dat afară din studioul Digi 24 pentru că l-a jignit pe Moise Guran, pesedistul, că altfel nu-i putem spune, Eugen Nicolicea a reușit să-l scoată din sărite și pe proprietarul unui porc. Deputatul pur și simplu a intrat în cocina porcului și a început să mănânce tot căcatul de pe jos, după care a trecut la troaca cu lături, decis s-o devoreze.

”Neam de neamul meu n-am văzut pe cineva atât de înfometat”, spune proprietarul porcului. ”Că a mâncat pesedistul tot căcatul din cocină nu m-a deranjat, dar nu-l puteam lăsa să mănânce toate lăturile, că-mi rămânea porcul nemâncat și pe urmă mă trezeam la iarnă că nu am ce tăia. Așa că n-am avut încotro și am dat pesedistul afară din cocină.”

Gospodarul se plânge că nu e prima dată când pesediștii vin și fac prăpăd în cocina porcului. ”Mai ales când e campanie electorală, e plin de pesediști în cocină, noapte de noapte dau năvală în ea. Și nu numai eu am problema asta, ci toți vecinii care au porc. Dar ne-am învățat cu timpul, lăsăm o găleată cu căcat lângă cocină și de regulă se mulțumește pesedistul cu atât, nu mai mănâncă și din troaca porcului”, a povestit acesta.

Scris de Calin
14 iunie 2016 11:06

Articole asemanătoare

Vezi mai mult