Radios, dar cu curul vergi! Dan Şova a fost scăpat de colegii lui corupţi din Senat, dar nu a scăpat de furia tatălui, sătul de poznele făcute de pramatia furăcioasă. Tatăl lui Şova a coborât dintr-un balcon, şi-a scos cureaua, l-a pus pe Dan Şova cu capul între picioare şi a început să-l bată sistematic.dan_sova_batut.jpg

Când l-a lăsat taică-su din bătaie, a apărut pe uşă maică-sa, cu un furtun de la maşina de spălat şi a început să-l bată şi mai rău, în aplauzele jurnaliştilor. Când Vosganian a râs, mama lui Şova i-a ars şi lui un furtun peste bot, spunându-i “Nu mai râde, scârbă, că şi pe tine te-au scăpat”.

După bătaie, tatăl lui Şova a declarat oftând “Cred că îl bat degeaba, că e prost şi nu se învaţă minte. Poate îl calcă tramvaiul şi scapă lumea de el. Mai bine mă făceam eunuc decât să-l fac pe rahatul ăsta care îmi poartă numele”, a spus tatăl lui Şova.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Wednesday, 25.03.2015 15:15 Politic

National Cinematografic