Deşi nu există încă o confirmare oficială, EBA sigur a mai făcut o prostie în Parlamentul European

Analiştii politici, sociologii dar şi diverşi oameni de ştiinţă au ajuns la concluzia unanimă că, în ultimele două săptămâni, europarlamentarul Elena Băsescu a mai făcut o gafă memorabilă în Parlamentul European. Din păcate această gafă este înconjurată în mister, mass-media concentrându-se asupra altor prostii făcute de politicienii români.

“Nu pot să-mi dau seama cum am ratat noua prostie făcută de EBA în PE. Că a făcut o gafă nu încape îndoială, este mai inevitabilă ca moartea. Nu înţeleg cum de a ratat presa acest eveniment, trebuie studiat fenomenul”, a declarat politologul Decebal Popescu. “A încurcat un discurs, a parcat pe locul pentru handicapaţi, i-a turnat pastă pe dinţi pe clanţă lui Barroso în loc să-i facă farsa asta Renatei Weber, posibilităţile sunt nelimitate”, spun specialiştii.

Gafa presei române care a trecut cu vederea prostia Ebei de săptămâna trecută nu a trecut neobservată. Mai multe ONG-uri de protecţie a libertăţii presei au atras deja atenţia cu privire la gravele derapaje ale mass-media din ţara noastră cerând ca, tura viitoare, să scrie cel puţin de două ori despre trăznăile pe care europarlamentarul le face la Bruxelles.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
16 mai 2013 16:05

Alte articole

Vezi mai mult