Deşi referendumul începe abia mâine, potrivit BEC au venit deja la vot 70% din alegători

Gata, români, puteți uita de referendum! Din neatenție – sau, poate, dimpotrivă, tocmai ca să sfideze cetățenii și democrația în general – Biroul Electoral Central a anunțat că până la această oră avem o prezență de aproape 70% la vot. 

”Mobilizare exemplară a românilor încă din prima zi de vot. Până la ora 12:00 au votat deja 69,76%, iar cozile în secțiile de votare sunt în continuare imense. Estimăm că vom avea o prezență de 100% încă din prima zi a referendumului”, a anunțat într-o scurtă conferință de presă purtătorul de cuvânt al BEC.

Deși i s-a atras atenția că azi e vineri, nu sâmbătă, reprezentantul BEC a rămas ferm pe poziție. ”Cifrele nu mint, indiferent dacă azi e vineri sau sâmbătă. Repet cu toată responsabilitatea: avem o prezență la referendum de 69,76% până la această oră. Pardon, 79,76%, că de când am început conferința de presă și până acum au mai votat 10% dintre români”, a spus purtătorul de cuvânt al BEC.

Un martor prezent la conferință spune că era cât pe ce ca reprezentantul BEC să anunțe și rezultatele finale de la europarlamentarele, prezidențialele, localele și generalele din următorii doi ani, dar s-a răzgândit în ultimul moment.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
5 octombrie 2018 11:54
Citește mai mult despre: bec referendum

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult