Deși rivale politice, Gabi Firea se oferă să aibă grijă de hainele, poșetele și pantofii Elenei Udrea

Condamnarea Elenei Udrea la 6 de închisoare cu executare a scos la iveală, încă o dată, ce mafie transpartinică există în lumea politică românească. Gabriela Firea, important lider PSD, s-a arătat dispusă să aibă griă de poșetele, pantofii și hainele Elenei Udrea, important lider al partidului lui Băsescu, pe perioada cât aceasta se află în pușcărie.

„Nu doar că asta este legea în Camorra pe la noi, cum se spune la mine la Bacău, ci pot să aduc și referințe. De exemplu, întrebați-l pe Adrian Năstase cât a fost el la închisoare cine a avut grijă de toate poșetele lui, de pantofii cu toc de dresuri? Tot eu, săraca de mine, lună i le-am ținut, i-am uns cu alifie toate bicele și strapon-urile”, a explicat Gabriela Firea.

Aceasta a spus că e păcat ca pantofii să ajungă la vreun sărac care să nu știe ce să facă cu ele. „Mergi ca omul, liniștit, în camapanie electorală prin Titan și te calcă pe picior vreo vită încălțată cu pantofii Elenei, cerându-ți să rezolvi problema traficului. Mi-e efectiv silă de săracii ăștia, dacă nu le place traficul din București să se mute în Monaco, ce-i oprește”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Eftimie
29 martie 2017 07:03

Alte articole

Vezi mai mult