Deși salvat de senatori de la anchetarea pentru omor din culpă, Oprea poate fi în continuare scuipat

Liber la flegme pentru senatorul Gabriel Oprea. Deși acesta a fost salvat de complicii din Senat de o urmărire penală pentru omor din culpă, imunitatea sa nu este completă, indiferent cât se încalcă Constituția. Conform legilor românești, Gabriel Oprea poate fi scuipat în continuare pe stradă, la emisiuni TV, în instituții publice sau în trafic.

„Este important să nu irosim scupații. Astfel, dacă-l vedem cu mașina în trafic, îl atragem cu o poză cu programul de guvernare al UNPR. Când lasă jos geamul, îl scuipăm direct între ochi, cât mai repede și mai des. Nu ne oprim decât dacă închide geamul, după care îl momim din nou cu un doctorat”, explică procedurile un alegător român. Deși nu este specificat în procedurile legale, este permisă și pișarea prin geamul deschis în freza senatorului, atâta timp cât jetul este puternic și nu este risipit pe trotuar.

Se recomandă ca, pentru scuiparea senatorul Gabriel Oprea să ne pregătim, să arătăm respect pentru statutul său de demnitar. Astfel, dacă știm că va fi prezent la un anumit eveniment, trebuie să consumăm cola, cafea amară sau țigări, ca să fie flegma consistentă și de calitate, și abia apoi să participăm la scuiparea lui din cap până în picioare.

Scris de Ef
20 septembrie 2016 13:09
Citește mai mult despre: Oprea scuipat

Alte articole

Vezi mai mult