Destin crunt pentru români! Singurul asasin capabil să ne scape de Dragnea e tot pesedist, Ion Iliescu

Spun unii despre România că ar fi ”grădina Maicii Domnului”, dar Dumnezeu nu pare să dea doi bani pe țara asta. Dimpotrivă, mai degrabă lasă impresia că îi urăște sincer pe români. Pentru că doar așa se explică faptul că românul cu cele mai multe crime la activ, Ion Iliescu, singurul care ne-ar putea scăpa de Dragnea, e tot pesedist de-al lor.

”Și nu doar că l-a făcut pesedist, dar criminalul Ion Iliescu nici n-a pățit nimic pentru crimele sale. Iar dacă mai adăugăm la toate acestea cum arată acum parlamentul și guvernul, pline de hoții lui Dragnea și Tăriceanu, cred că sentimentele lui Dumnezeu față de români sunt destul de clare pentru toată lumea”, apreciază reputatul Decebal Popescu.

”Din păcate”, a continuat Decebal Popescu, ”un criminal cu sânge rece, ca Ion Iliescu, capabil să calce la propriu pe cadavre ca să își atingă el obiectivele meschine, se naște probabil o dată la câteva sute de ani. Deci șansele să scăpăm de Dragnea, Grindeanu sau Iordache prin «metoda Iliescu» sunt zero. Nu ne rămâne decât să ieșim în continuare în stradă, zi de zi, până scăpăm de ei!”


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Calin
3 februarie 2017 11:02

Alte articole

Vezi mai mult