Încă o dată liderul PSD ne arată ce știe el mai bine să facă: să folosească forțele electorale ale județului Teleorman pentru interesele de partid. Dragnea i-a dat o lecție Gabrielei Firea, care a scos deținuții la deszăpezire: el a scos toți morții! Curățarea zăpezii a început de la complexul de vile și piscine pe care Dragnea și l-a construit în Alexandria din bani câștigați cinstit.

16111685_1033825903429957_921256997_n.jpg

”Dimineața am găsit cimitirul deszăpezit și urme de scheleți, care duceau la stația de autobuz. Am înțeles că au fost luați zeci de mii de morți cu autocarele electorale și plimbați la deszăpezire, fix pe rutele pe care i-a plimbat Dragnea când am fraudat alegerile. Liderul nostru e un geniu”, explică Sorin Bogdănescu, funcționar pesedist din Alexandria.

Din fericire, și cei de la USR s-au mobilizat și au trimis observatori în tot județul, ca nu cumva morții să și voteze. ”Au deszăpezit mai întâi școlile, că acolo sunt secțiile de vot, obiectivele strategice ale județului. Ziceai că e videoclipul de la Thriller, așa se mișcau cu lopețile”, declară un membru USR.Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Friday, 13.01.2017 11:18 Politic

National Cinematografic