Detalii picante din dialogul Şoşoacă-Lukaşenko: „Cu ce eşti îmbrăcată?” Stenograma completă

Senatoarea Şoşoacă chiar l-a convins pe dictatorul bielorus Aleksandr „Batka” Lukaşenko să îl primească pe răzvrătitul Prigojin! Stenogramele convorbirii telefonice între cei doi, obţinute „pe surse” de o reprezentanţă autorizată CIA din cartierul Berceni, arată că discuţia Şoşoacă-Lukaşenko a fost lungă, tare şi extrem de fierbinte, pe alocuri chiar aburindă.

„Şoşoacă a început cu un senzual ‘Alo, Saşa, am şi eu să te rog ceva, pisoiaşule’, iar apoi a mieunat gutural, ca un leu. Ca doi lei, chiar”, povesteşte agentul american, vizibil traumatizat. „Cucerit instant, Lukaşenko i-a trimis o fotografie cu ceea ce părea a fi o rachetă de croazieră de culoarea pielii, probabil ultima realizare a Belarusului în materie de tehnică de război. Apoi a întrebat-o ‘Şoşonka, cu ce eşti îmbrăcată azi?’ Aparent, nu era [plângând] îmbrăcată cu absolut nimic pe sub maiou, ie, cojoc şi şubă.”

„Unul dintre ei a desfăcut o şaorma, s-a auzit clar foşnetul aluminiului. Au urmat câteva minute de gemete şi plescăieli pe care mi-e greu să vi le reproduc”, adaugă spionul, aflat în prezent într-un program de recuperare psihologică.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
27 iunie 2023 16:44
Citește mai mult despre: lukasenko sosoaca

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult