Detalii șocante în Dosarul 10 august: protestatarii au fost bătuți și gazați de jandarmi

Desecretizarea Dosarului 10 august a scos la iveală detalii de-a dreptul șocante! Se pare că jandarmii aflați în Piața Victoriei n-au avut milă de protestatari și i-au bătut și gazat. Și nu o dată, ci chiar de mai multe ori!

”Este odios ce-am descoperit în dosar”, spune reputatul procuror Decebal Popescu. ”În loc să urmărească interesul cetățeanului, jandarmii au executat ordine venite de la Liviu Dragnea, prin intermediul marionetei Carmen Dan. Au bătut și au gazat la ordinul lui Dragnea. Nu pentru că situația o impunea, ci pentru că așa li s-a ordonat.”

Sunt multe alte fapte revoltătoare care au ieșit acum la ivelă: au fost gazați și loviți inclusiv copii, femei sau bătrâni; jandarmii au avut colegi în civil care aveau sarcina să provoace violențe; șefii din Jandarmerie au ținut tot timpul legătură cu huliganii unor echipe de fotbal; majoritatea jandarmilor au IQ-ul unui dăncil; Jandarmeria a lansat un fake news cu o colegă care s-a ales cu fractură de coloană.

”Sper din tot sufletul că aceste dezvăluiri să nu se dovedească adevărate, pentru că ar fi crunt dacă așa ceva chiar s-a întâmplat într-o țară care se vrea și se consideră democratică și europeană”, spune procurorul Decebal Popescu.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
14 noiembrie 2019 16:39
Citește mai mult despre: protest

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult