Dumnezeu e sus și vede! După ce s-au bucurat că sunt eliberați mai devreme, deținuții au primit o grea lovitură: li s-a spus că trebuie să se întoarcă acasă cu trenuri CFR. Vestea i-a înfuriat pe bună dreptate pe deținuții eliberați de Tudorel Toader, mai ales că pentru unii dintre ei asta înseamnă nu doar că vor face practic toată pedeapsa, ba chiar mai mult.

detinuti_tren_cfr.jpg ”Eu, de exemplu, sunt din Satu Mare și am făcut închisoarea la Balta Albă, în Constanța. Păi eu o să ajung cu trenul acasă mult după data la care aș fi fost eliberat în mod normal. Până la legea asta a lui Tudorel măcar știam o treabă, că o să fiu acasă de Crăciun, dar acum nu mai sunt atât de sigur că ajung până atunci acasă”, s-a plâns unul din deținuți.

Și nu doar că timpul petrecut în tren îl va depăși pe cel rămas din pedeapsă, dar și condițiile sunt mult mai proaste. ”Păi în compartimentele CFR avem sub 1 metru pătrat de căciulă, mult sub ce aveam în pârnaie”, s-a revoltat un alt deținut. ”Baia, la fel, arată execrabil și nici n-are apă caldă sau duș. Ca să nu mai zic că pe tren nici nu primim trei mese calde pe zi, ca la închisoare. Legea asta e o prostie, de fapt ea ne-a mărit pedepsele, nu ni le-a scăzut. Muie, Tudorel!”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Wednesday, 25.10.2017 18:55 Politic

National Cinematografic