Deţinuţii politici de la penitenciarul Rahova : Aici s-a murit pentru liberare!

Puşcăriaşii politici de la Rahova vor să li se facă dreptate. Ei au dat în judecată statul român la CEDO şi cer să fie puşi în libertate cât mai repede, întrucât e strigător la cer să mai faci în ziua de azi pârnaie din motive politice. Printre ei se află zece persoane condamnate pentru viol sau crimă cu premeditare, şase vameşi, trei arbitri de fotbal şi un lider ţărănist arestat în 1948.

Deţinuţii politici se plâng că sunt bătuţi cu cruzime de torţionari, că li se şterg poemele religioase pe care le scriu pe pereţii celulei şi că n-au voie cu telefoane mobile în incinta închisorii. Din cauza regimului de detenţie foarte strict, ei sunt nevoiţi să tragă de fiare toată ziua, să-şi facă tatuaje cu femei goale pe fese şi să-şi pună bile în penis. Mulţi vor ieşi din închisoare mutilaţi pe viaţă, devenind de nerecunoscut pentru familiile lor.

“Nu ştiu cum mă va primi fiică-mea, nu ştiu dacă îmi va mai spune Nu, tată!”, mărturiseşte Corneliu Căposu, condamant pentru viol şi pedofilie.

Iuliu Maniu-Depresiu, condamnat pentru crimă cu premeditare, autorul poemului cretin ortodox Ridică-te, Nuţule! Ridică-te, Sile!: “Omorul este ceva natural, numai procurorilor din România li se pare mare chestie. Celebrul filosof politic englez Thomas Hobbes a spus că omul este lup pentru om. El cum a putut? Sper să înceteze persecuţiile asupra mea, pentru că la un moment dat tot ies din închisoare şi vă asigur că n-o să fiu pâinea lui Dumnezeu, ca Nelson Mandela. Fac revoluţie cu ei, ascultaţi ce vă zic!”

Scris de TNR
16 februarie 2011 18:02

Alte articole

Vezi mai mult