Dezamăgire generală! Obuzul din anii ‘40 găsit la Parlament a fost dezamorsat în siguranţă

De mai bine de 70 de ani, nemţii încearcă din răsputeri să ne ajute în lupta anticorupţie, dar astrele nu le surâd! Găsit recent în apropierea Casei Poporului, un obuz neexplodat din timpul războiului a fost îndepărtat şi dezamorsat în siguranţă, nerănind grav niciun om politic aflat în clădire.

Cei mai dezamăgiţi au fost câţiva români care se adunaseră în jurul instituţiei cu pancarte, floricele de porumb şi vuvuzele. “Voiam să îmbărbătez bucata de muniţie, s-o încurajez să-şi îndeplinească misiunea, dar geniştii au fost mai rapizi”, spune Decebal Popescu, admirator al explozibililor. “Simt că a fost dezamorsată o parte din mine.”

Încă în doliu după pierderea îndrăgitului obuz care promitea multe, internauţii au iniţiat o petiţie către preşedintele ales, Klaus Iohannis, în care îl roagă să apeleze la relaţiile sale din Germania pentru aducerea la Parlament a unui obuz nou, în stare de funcţionare. “Sau măcar capul lui Blaga. Ăla pare că stă să explodeze în orice clipă”, a completat un utilizator de Facebook.Times
New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora
19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat ediția de duminică, o poți urmări în
secțiunea Times New Roman TV.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
26 noiembrie 2014 16:29
Citește mai mult despre: coruptie obuz Parlament

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult