Dezastru! Un tramvai a deraiat după ce vatmanița a încercat o parcare laterală

O vatmaniță a fost aproape să producă o adevărată tragedie în centrul Capitalei, după ce a încercat, în mod inexplicabil, să parcheze lateral tramvaiul pe care îl conducea. În mod previzibil, vehiculul a respectat legile fizicii și s-a desprins de pe șine, răsturnându-se peste câteva mașini parcate regulamentar pe trotuar.

„Am încercat să parchez, ca să nu mai fie nevoiți pasagerii să traverseze ditamai bulevardul, ci să sară din tramvai direct pe trotuar. Este numai vina lucrătorilor de la depou, care nu au adaptat roțile tramvaiului pentru orice tip de carosabil. Nici măcar cauciucuri de vară nu avea. Cum să lucrezi în asemenea condiții?”, a declarat, mâhnită, Anca F., vatmanița cu pricina.
 
Pasagerii au încercat să intervină, dar a fost în zadar. „Eu i-am strigat din răsputeri să se oprească din ce vrea să facă, pentru că e femeie, iar femeile nu știu să parcheze, dar parcă avea dopuri în urechi. Slavă Domnului că am scăpat cu doar câteva zgârieturi”, spune un pensionar din tramvai.
 
Ca urmare a evenimentelor, vatmanița a fost dată afară, însă, din fericire, și-a găsit repede de lucru la una dintre companiile de taxi din București.

Scris de Luchian
20 septembrie 2018 13:01
Citește mai mult despre: parcare tramvai

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult