Problemele din învăţământul românesc nu mai pot fi măturate sub preş! Potrivit unor surse neoficiale, din cei 45 de rectori de universităţi care au semnat epistola în favoarea noului ministru al Educaţiei, 23 s-au iscălit cu degetul, doi au desenat ceva şi cel puţin unul face litera R invers.

scrisoarea_rectorilor.jpg
“E catastrofal. În urmă cu 25-30 de ani întâlneai această situaţie cel mult la directorii de liceu. Acum sunt universităţi întregi unde nimeni nu mai ştie să scrie şi să citească. Una din cauze e că profesorii alfabetizaţi sunt foarte căutaţi în străinătate”, a comentat Decebal Popescu, asistent la Facultatea de Litere a Universităţii din Cocorăştii-Colţ.

Reprezentanţii comunităţii academice sunt însă mult mai puţin îngrijoraţi. “În urmă cu câţiva ani, candidaţii la postul de rector erau obligaţi să cunoască alfabetul, dar acest lucru nu mai e valabil. Mi se pare un lucru bun. Nu toţi suntem profesori de română!”, explică prof. dr. Ion Raţă zis Mucea Măcelaru, rectorul Universităţii Rapide Biologice ‘Adibas 2016 II’ din Tecuci.

“În prezent, examenul constă în a băga cubul în gaura pătrată din trei încercări. O probă dificilă, dar nu imposibilă, care dă oricui şansa să fie rector, pentru că e democraţie.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Monday, 29.01.2018 15:39 Politic

National Cinematografic